Förberedelserna har börjat!

Foto: Mobilbild Foto: Mobilbild

Tre veckor kvar tills Gärdsjöspelen 2018 öppnar sina portar för allmänheten igen och nu har det stora och tidskrävande arbetet börjat med att iordningsställa marken för evenemanget!
Idag samlades vi för en första projektering och började bygga tronen där Eders Högheterna skall sitta och domdera spelen. Blir väldigt stabilt och snyggt, eller som någon sa "även en elektriker och en badmästare kan!"

Banan flyttas till andra sidan tornet i år, detta på grund av att vi förlägger parkeringen helt på marken tillhörande Ollasgården, då bönderna ännu inte kommer att ha hunnit slå sitt hö en första gång. Detta är en konsekvens av att spelen är tidigarelagda en hel månad, men det verkar dock som att beslutet att köra sista helgen i maj varit helt rätt fattat av projektstaben, väderexperterna förutspår strålande solsken och varmt väder so far, så det kommer att bli många, ljusa kvällar till arbeta framöver. Vi hoppas prognosen håller hela vägen ut!

Ett varmt tack till alla i styrelsen som kom idag och bidrog med allt ifrån spikislagande till korvgrilling! Lite bilder och filmklipp från dagen hittar ni som vanligt på vår Facebooksida.