I år roddar vi gärdsjöspelen!

Boka in sista helgen i maj för då gör det populära Gärdsjöspelen comeback, denna gången i vår regi! Foto: G Er Foto Boka in sista helgen i maj för då gör det populära Gärdsjöspelen comeback, denna gången i vår regi! Foto: G Er Foto

Nu är det klart att Dalecarlian Knights roddar det populära Gärdsjöspelen som gör comeback i år efter två års uppehåll! Gärdsjöspelens projektgrupp hos oss består av:

  • Christer Hällström, Sponsring
  • Nina Söderström, Marknad
  • Åse Mandfloen
  • Linnéa Holm Hällström
Projektledare är Mats och Ylwa Woxmark.

Gärdsjöspelen skapades 2013 för lyfta fram landsbygden och den fantastiska kreativitet som finns här i de lokala förmågorna. Men också för att föda intresset för vår historia och vårt kulturarv samt bryta ner gränser mellan olika grupperingar. Grundarna vilel skapa en plats där alla känner sig välkomna för att ha roligt tillsammans, oavsett bakgrund, ålder och tillhörighet.

Vi ser väldigt mycket fram emot att få göra det här årets Gärdsjöspel till det bästa genom tiderna och rekommenderar er att boka in den sista helgen imaj för att inte missa en större marknad, fartfyllda hästshower och aktiviter för alla åldrar.

Varmt välkomna!
Etiketter: gärdsjöspelen