En helg på Hovdala slott!

P.R.E hingsten Liston vann både Individuellt klassiskt tornerspel och Mounted skills at arms! Foto: cyroo.se P.R.E hingsten Liston vann både Individuellt klassiskt tornerspel och Mounted skills at arms! Foto: cyroo.se
Tio timmar restid med bil i enkel riktning, det kan ju låta som en onödigt lång resa, men så lång tid tar det för oss i Dalarna att ta oss till Rikstorneringen när vi har släp!

Vi anlände Hovdala slott ganska så sent på torsdagskvällen och hann i princip bara med att sätta upp vårt läger innan det mörknade och vi kröp in i våra paviljonger för att sova. Nästa dag var det dags att gå upp tidigt för att jobba! Vi bestämde oss ju för att åka ner och göra just det, när laget blev decimerat pga att några av hästarna inte klarade storhästgränsen vid kontrollmätning.  Resterande del av laget ville vara solidariska: "en-för-alla-alla-för-en" och därför beslutade vi oss för att inte tävla alls i år. Vi kan väl säga, att vi ångrade inte en sekund av det - efter några extremt varma sommardagar med massor av glädje, inspiration, nätverkande och fullt ös som sig bör, så vill vi skicka ett rungande TACK till alla närvarande för att ni gjorde vår första Rikstornering till en underbar upplevelse på alla sätt och vis! Vi kommer tillbaka.

Resultat från Rikstorneringen hittar du här. Är du nyfiken på fler bilder från Rikstorneringen?
Då kikar du på vår Facebooksida!