Rikstorneringen 2017

I år deltar vi för första gången på Rikstorneringen med ett lag från Dalecarlian Knights! Kom och heja på oss under Sveriges största Riddarfest 26-27 Maj! I år deltar vi för första gången på Rikstorneringen med ett lag från Dalecarlian Knights! Kom och heja på oss under Sveriges största Riddarfest 26-27 Maj!

I år skulle vi då äntligen delta för första gången på Rikstorneringen med ett lag från Dalecarlian Knights! Så visade det sig vid kontrollmätning av två av lagets hästar, som tack och lov gjordes på hemmaplan, att de inte kvalade in till storhästgränsen och därmed inte får delta. Stor besvikelse förstås, men övriga Riddare beslutade att inte ställa upp under rådande omständigheter - en för alla alla för en. Vi kommer däremot att åka ner och jobba och umgås! Och vi tycker verkligen att du ändå ska komma och besöka Sveriges största Riddarfest 26-27 Maj! Fredagen och lördagen Kristihimmelsfärds-helgen flyttar Medeltiden in på vackra Hovdala slott igen - platsen är Skåne. Tag plats på läktaren och beundra det 40-talet Riddarekipage som tävlar om vem som är Sveriges bästa Riddare och heja på ditt favoritekipage. Upplev spännande uppvisningar, njut av medeltida musik eller föreställningar runt om på området. Vi hoppas vi ses där, Varmt välkomna till Rikstorneringen 2017!

Kommentera gärna: